Onderwijs

VIA vindt het belangrijk studenten te informeren over het stedebouwonderwijs en de kwaliteit ervan in de gaten te houden. Daarom vind je hier informatie over alle studierichtingen die gerelateerd zijn aan stedebouw. Bij de informatie over afstuderen vind je ook afstudeeropdrachten die regelmatig worden vernieuwd. VIA doet haar best om de kwaliteit van het stedebouwonderwijs te bewaken en te verbeteren. Dit gebeurt veelal door te praten met studenten én docenten. Maar omdat we graag van alle studenten hun mening horen, nemen we ook enquêtes af over vakken en projecten. Tevens houden we na ieder semester een onderwijsevaluatie met de studenten en docenten. Hier kun je de notulen vinden van de laatste onderwijsevaluatie.

Daarnaast zijn we momenteel bezig met de mogelijkheid tot het online aanbieden van afstudeerverslagen over stedebouw. Ook willen we de mogelijkheid bieden aan afgestudeerden om tijdelijk een aparte pagina te hebben op onze site waar ze informatie over zichzelf of een portfolio kunnen plaatsen: het zogenaamde ‘graduate passport’.

Afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het hebben van een graduate passport kunnen een mail sturen naar via@bwk.tue.nl.