viaVIA

De viaVIA is het magazine van de vereniging met een oplage variërend van 200 tot 250 exemplaren. In elke editie wordt een actueel stedebouwkundig thema onderzocht in het themakatern. Verder vind je in elke viaVIA een overzicht van de activiteiten van de vereniging, een bijdrage van onze zusterverenigingen in Wageningen en Delft, projecten van studenten en columns van professionals en docenten.

Iedere viaVIA heeft zijn eigen thema, actueel of van groot belang voor ons beroepsveld. Vanaf viaVIA editie #51 is het gehele blad in het Engels geschreven. Hierdoor hebben ook internationale studenten toegang tot de stof in het blad. Naast het themakatern is er ook altijd een column, nieuwpagina en een pagina met trends aanwezig in het blad.

Op deze pagina vind je de viaVIA’s van de afgelopen jaren. Zo kan je nog eens terugkijken naar het verenigingsjaar, de activiteiten of meer informatie opzoeken over de stedenbouwkundige thema’s die we behandeld hebben.

Interesse om een bijdrage te leveren aan de viaVIA? Of wil je meer weten over het blad? Neem dan contact om met de PR-Commissaris of het bestuur voor meer informatie.

Ons E-mail adres: via@bwk.tue.nl

Lees hier de viaVIA online!

Bekijk ook onze oudere edities:

viavia-april-2016_banner-copy          Cover online

viavia_nov2014_website-1-copy          viavia_september2015_website-1-copy